ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μύκονος: «Καυτή» Ισπανίδα influencer τρελαίνει το νησί των Ανέμων με τις «αμαρτωλές» πόζες της! (βίντεο)

Ποζάρει outfit παραλίας και μαγνητίζει τα βλέμματα!

Μύκονος: «Καυτή» Ισπανίδα influencer τρελαίνει το νησί των Ανέμων με τις «αμαρτωλές» πόζες της! (βίντεο)

Η «καυτή» Ισπανίδα influencer πήγε για φωτογράφιση στην Μύκονο και βάλθηκε να τρελάνει κόσμο με τις «φλογερές» της πόζες.

Ο λόγος για την Sarah De La Porte, η οποία έχει περισσότερους απο 12 εκατομμύρια followers σε όλο τον κόσμο και κατάφερε με τα κάλλη της και την ομορφιά της να καθηλώσει ολόκληρο το νησί της Μυκόνου.

Η influencer έσκασε μύτη με outfit παραλίας σε εκκλησία του νησιού και μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών οι οποίοι μάλιστα δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από πάνω της.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV η καλλονή διαθέτει… αμαρτωλό κορμί που θα κόλαζε ακόμα και τον… Πέτρο τον πελεκάνο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.