Ο 17χρονος της επιτέθηκε με μπουνιές και κλοτσιές - Την έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου, όπου ένας 17χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του μέσα σε καφετέρια, επειδή εκείνη συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή του!

Μέχρι εχθές για το περιστατικό δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες και ο 17χρονος εμφανιζόταν να έχει ξυλοκοπήσει τη μητέρα του άνευ λόγου.

Όπως έγινε γνωστό το σκηνικό διαδραματίστηκε στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής, σε γνωστό καφέ της περιοχής στα Ματογιάννια.

Ο 17χρονος έχοντας μάθει πως η μητέρα του συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή του, της επιτέθηκε με μπουνιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ εκτόξευε εναντίον της βρισιές και κατάρες: «Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο».

Αν συμμετείχατε εσείς στις εκλογές ποιο τίτλο κόμματος θα επιλέγατε για να εκφράσει τις πολιτικές σας θέσεις;

  • «Ελληνική Συμμαχία» (7%, 764 Votes)
  • «Γαλάζια Πατρίδα» (9%, 949 Votes)
  • «Συμμαχία για την Ελλάδα» (7%, 747 Votes)
  • «Ελεύθερη Ελλάδα» (34%, 3,644 Votes)
  • «Ενωμένοι Έλληνες» (42%, 4,533 Votes)
  • «Γαλάζιοι» (2%, 214 Votes)

Σύνολο ψήφων: 10,851

Loading ... Loading ...

Η 44χρονη μητέρα προσπάθησε να τον συγκρατήσει, όμως εκείνος κατάφερε να ξεφύγει. Ο 17χρονος έφυγε τρέχοντας στα σοκάκια της Μυκόνου. Στη συνέχεια, πήγε αιμόφυρτη στην αστυνομία, όπου υπέβαλλε μήνυση εναντίον του γιου της!

Ο νεαρός φέρεται έχει εγκαταλείψει το νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε: «Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε, μάλιστα, γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του… Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα όσα έγιναν. Περνούσα από εκεί, γιατί πήγαινα στις τουαλέτες, που έχει στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί. Ο 17χρονος, μάλιστα, νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ήταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα».