ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μύκονος: Πασίγνωστο ζευγάρι ερωτοτροπούσε σε κοσμική πλαζ του νησιού (βίντεο)

Το μαγιό της Βραζιλιάνας καλλονής μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Μύκονος: Πασίγνωστο ζευγάρι ερωτοτροπούσε σε κοσμική πλαζ του νησιού (βίντεο)

Η διάσημη Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta και ο Ιταλός ηθοποιός Simone Susinna είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό και δεν διστάζουν να δείξουν το πάθος τους ακόμα και σε μια κοσμική πλαζ της Μυκόνου η οποία ήταν γεμάτη από κόσμο.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο κούκλος πρωταγωνιστής των ταινιών «365 Μέρες» επέλεξαν την παραλία της Αγίας Άννας για να κάνουν τις βουτιές τους.

Αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν στραφεί πάνω τους, οι δυο τους μπήκαν χεράκι-χεράκι στην θάλασσα και ήταν όλο αγκαλιές, φιλιά και ερωτικά παιχνιδάκια μέσα στο νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βεβαίως, και από μόνη της η 30χρονη Anitta ήταν …talk of the beach, καθώς φορούσε ένα λευκό αποκαλυπτικό μπικίνι. Όσο για τον 29χρονο Susinna, τρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό με το αγαλματένιο κορμί του, αλλά εκείνος είχε μάτια μόνο για την αγαπημένη του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.