ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Παρέλαση» ξένων celebrities στη Μύκονο – Οι παρουσίες που… ενθουσίασαν με τα αποκαλυπτικά μαγιό τους! (φωτο)

Κάποιοι από αυτούς προσφέρουν «πλούσιο» θέαμα

«Παρέλαση» ξένων celebrities στη Μύκονο – Οι παρουσίες που… ενθουσίασαν με τα αποκαλυπτικά μαγιό τους! (φωτο)

Mπορεί η πλειονότητα των Ελλήνων να βλέπει τη Μύκονο με τα… κιάλια, μια και οι τιμές είναι απλησίαστες για τους κοινούς θνητούς, όμως στον κοσμοπολίτικο προορισμό η παρέλαση των ξένων celebrities συνεχίζεται!

Μια διάσημη τηλεπερσόνα και influencer που πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους λουομένους στο beach bar του ξενοδοχείου «Branco»! Η Μercedesz Henger, με καταγωγή από την Ιταλία και την Ουγγαρία, συνοδευόταν από τον σύντροφό της Nicο D’Amore, με το ζευγάρι να είναι αρκετά διαχυτικό, με τα φιλιά να δίνουν και να παίρνουν!

Η Μercedesz Henger στον Πλατύ Γιαλό

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο σύντροφος της 33χρονης καλλονής, με καριέρα και στον χώρο του μόντελινγκ, άρχισε να το παίζει… φωτογράφους και να στήνει την καλή του σε διάφορα σημεία του beach bar, με τους λουομένους να πίνουν δέκα δέκα τα… σφηνάκια, μπας και συνέλθουν από το θέαμα!

Η Μercedesz Henger

Ανάμεσά τους ο σταρ του NBA Τζέιμς Χάρντεν, με τη χαρακτηριστική γενειάδα, που έσκασε στη Μύκονο για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Κι αν την τελευταία φορά έκανε παρέα στο νησί (εκτός από τον Κέβιν Ντουράντ, με τον οποίο είχαν έρθει μαζί) με τον Χάρη Σιανίδη, η φετινή του παρουσία ήταν διανθισμένη με αιθέριες υπάρξεις!

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας εθεάθη σε καμπάνα του «SantAnna» στην Παράγκα και διασκέδασε με την ψυχή του, την ώρα που τα θηλυκά που τον περιτριγύριζαν λίκνιζαν τα κορμιά τους!


Ο διάσημος μπασκετμπολίστας Τζέιμς Χάρντεν

Ο άσος των Philadelphia 76ers θα παραμείνει στη Μύκονο για λίγες ημέρες πριν φύγει για άλλον χλιδάτο προορισμό της Μεσογείου!

Κι αν ο Χάρντεν κάρφωνε με το βλέμμα του τις σεξοβόμβες, ένας άλλος διάσημος αθλητής παίζει… μπάλα στα beach bars! O λόγος για τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Εντουάρντο Καμαβινγκά, που φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου διασκέδαζε με την ψυχή του στο beach bar Tropicana στην Παράγκα.

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά

Και πώς να μη διασκεδάζει ανέμελος και ξέγνοιαστος, αφού λίγο πριν έρθει για διακοπές στη Μύκονο είχε υπογράψει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους, με αστρονομική ρήτρα ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ από την πλευρά της «βασίλισσας» του ποδοσφαίρου!

Μια ακόμη celebrity που πρόσφερε πλούσιο θέαμα, μια και είχε να ανταγωνιστεί τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Annita, που έδωσε… πόνο στην Ψαρού!

Η τραγουδίστρια Annita

Φορώντας κόκκινο μπικίνι, η ποπ σταρ της Λατινικής Αμερικής περιέφερε τα οπίσθιά της δεξιά και αριστερά, αράζοντας στις ξαπλώστρες και βουτώντας στα καταγάλανα νερά όταν κάψωνε και αναζητούσε δροσιά!

Η τραγουδίστρια Annita
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.