ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μύκονος – Θείος 39χρονου: «Το τραύμα ήταν διαμπερές – Δεν αφήσαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν»

Ο άτυχος άνδρας βρήκε ακαριαίο θάνατο

Μύκονος – Θείος 39χρονου: «Το τραύμα ήταν διαμπερές – Δεν αφήσαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν»

Ο θείος του 39χρονου που βρήκε ακαριαίο θάνατο στη Μύκονο όταν του επιτέθηκε ένας ταύρος και τον «ξεκοίλιασε», μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το μεσημέρι της Δευτέρας και μεταξύ άλλων τόνισε πως «το τραύμα ήταν διαμπερές. Δεν αφήσαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν».

Σύμφωνα με τον θείο του θύματος, ο 39χρονος ενώ περνούσε με το μηχανάκι του στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Άνω Μεράς βρέθηκε εν μέσω κοπαδιού που περνούσε το δρόμο και τράκαρε με τα ζώα. Μάλιστα, τα κέρατα ενός ταύρου χτύπησαν τον άτυχο άνδρα στην κοιλιά.

«Πήγε σε μια επίσκεψη, σε μια γιορτή και γύρναγε σπίτι του. Οι συγκεκριμένες αγελάδες, υπάρχουν και πολλά άλλα ζώα που φεύγουν από τα χωράφια γιατί δεν υπάρχει περίφραξη, χαζεύουν μες τη μέση του δρόμου.

Μάλλον αυτός που είναι υπεύθυνος για να ταΐσει τα ζώα άφησε ανοιχτές τις πόρτες… οι οποίες δεν είναι πόρτες, είναι ντιβάνια και τα έχουν βάλει στον δρόμο, εκεί στον φράχτη και βγήκαν τα ζώα και τράκαρε το παιδί, το έκανε κομμάτια» ανέφερε αρχικά ο θείος του 39χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Το τραύμα ήταν διαμπερές. Δεν αφήσαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν. Είναι σημείο αυτό μες τον περιφερειακό τον δρόμο να έχεις δέκα ζώα; Χωρίς περίφραξη; Σ΄ αυτό το σημείο έχει άλλα δύο εκκλησάκια. Μάλλον χαμένες ψυχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.