ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι πιο πολυτελείς βίλες που μπορείτε να νοικιάσετε στη Μύκονο

Παρέχουν στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις που χρειάζονται για να χαλαρώσουν

Οι πιο πολυτελείς βίλες που μπορείτε να νοικιάσετε στη Μύκονο

Με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, οι πολυτελείς βίλες παρέχουν στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις που χρειάζονται για να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν.

Είτε ψάχνετε για μια ρομαντική απόδραση είτε για οικογενειακές διακοπές, έχουν κάτι για όλους. Ένας ντόπιος ιδιοκτήτης μιας αριστοκρατικής υπηρεσίας θυρωρού concierge στη Μύκονο μας έδωσε μια εικόνα για το ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές ανάμεσα στις πολυτελείς βίλες που διατίθενται στο νησί της Μυκόνου.

Villa Assante

Η Villa Assante είναι αναμφίβολα μια από τις λύσεις στο ερώτημα πού κατοικούν οι περισσότερες διασημότητες. Η λέξη «πολυτέλεια» είναι ανεπαρκής για να αποδώσει όλα όσα αντιπροσωπεύει αυτό το σπίτι. Με την εξαιρετική τοποθεσία της στο νησί, η Villa Assante είναι ο ορισμός της ευδαιμονίας στη γη.

Η πλειοψηφία των εύπορων ταξιδιωτών που θέλουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα επιλέγουν αυτό το ξενοδοχείο επειδή έχει μια αίσθηση απομόνωσης και προσφέρει επαρκή μοναξιά. Αυτό το βραβευμένο κτήμα χτίστηκε για ανθρώπους που απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, ειδικά το καλοκαίρι. Είναι το ιδανικό σπίτι για ένα εντυπωσιακό διάλειμμα μήνα του μέλιτος ή για διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους.

Villa Ricci

Αν ψάχνετε για πολυτελείς διακοπές, η Villa Ricci του Kalo Livadi είναι μία από τις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε. Απέχει μόνο σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την ακτή και μερικές υπέροχες παραλίες. Είναι ιδανικό για όμορφες διακοπές και έχει την πιο εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η κατοικία προσφέρει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, πολυτελή πισίνα υπερχείλισης, ευρύχωρο τζακούζι, αίθουσα μασάζ, πολυτελή σαλόνια, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, κάμερες ασφαλείας και πολλές ακόμη εξαιρετικές ανέσεις. Ο συνολικός σχεδιασμός της κατοικίας αποπνέει εξαιρετική χλιδή και μοντέρνο χαρακτήρα, δημιουργώντας μια αυθεντικά ηδονιστική ατμόσφαιρα.

Villa Supreme

Το αποκορύφωμα της αυθεντικής μυκονιάτικης πολυτέλειας και το μόνο για το οποίο είναι γνωστή η Μύκονος είναι η Villa Supreme. Η νότια περιοχή έχει κάποια μεγάλη ακίνητη περιουσία, συμπεριλαμβανομένης αυτής της βίλας. Το Αιγαίο Πέλαγος και τα νησιά Πάρος και Νάξος φαίνονται σε όλο τους το μεγαλείο από την εκπληκτική βεράντα.

Villa Cooper

Με την πιο εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος από την πολυτελή βεράντα της πισίνας, αυτή η εξαίσια ιδιοκτησία είναι μια από τις πιο γνωστές πολυτελείς βίλες της Μυκόνου σε ολόκληρο το νησί. Αυτό οφείλεται κυρίως στην κεντρική του θέση. Βρίσκεται κοντά στα φημισμένα παραλιακά κλαμπ Scorpios, Nammos, Principote και στην υπέροχη παραλία του Ορνού στη γνωστή γειτονιά της Αγίας Σοφίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα εννέα πολύ μεγάλα και πολυτελή δωμάτια αυτού του μεγαλοπρεπούς κτηρίου μπορούν να χωρέσουν συνολικά 17 επισκέπτες. Αναμφίβολα θα ερωτευτείτε το όμορφο σπίτι και όλα όσα έχει να προσφέρει στους επισκέπτες της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.