ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στη Μύκονο ο Έλον Μασκ (φώτο)

Ο ιδρυτής της Tesla βρίσκεται από χθες στο «νησί των ανέμων» για διακοπές

Στη Μύκονο ο Έλον Μασκ (φώτο)

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ένα tweet της Elon Jets έδειχνε ότι το αεροσκάφος τύπου Gulfstream του μεγιστάνα Έλον Μασκ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Αυτό ήταν από μόνο του αρκετό για να αρχίσουν σήμερα το πρωί οι συζητήσεις και η φημολογία.

Λίγες ώρες αργότερα, έτερο tweet δημοσιογράφου περιελάμβανε φωτογραφία με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Tesla να επιβαίνει σε φουσκωτό φορώντας μακό μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου και τη λεζάντα «Elon musk just arrived in Mykonos».

Πέραν τούτου, δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην Χώρα της Μυκόνου ή σε κάποιο διάσημο beach club, ενώ πλην ελαχίστων κανείς δεν γνωρίζει αν ο Μασκ μένει σε κάποια βίλα ή σε θαλαμηγό που έχει νοικιάσει.

Μπορεί να ηχεί περίεργο αλλά ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με περιουσία 269 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν έχει δικό του σκάφος, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα δεν έχει καν σπίτι και κοιμάται περιστασιακά σε σπίτια φίλων του.

Με δεδομένη την μυστικοπάθεια που τον διακρίνει, είναι αμφίβολο τουλάχιστον αν θα εμφανιστεί στο νησί ή θα προτιμήσει να μείνει μακριά από κοσμικότητες. Άλλωστε ακόμη και μια εμφάνισή του σίγουρα θα γίνει θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.