ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στη Μύκονο – Κατεδάφιση αυθαιρέτου στην κάμερα

Στην επιχείρηση συμμετέχει ομάδα 30 ατόμων

Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στη Μύκονο – Κατεδάφιση αυθαιρέτου στην κάμερα

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για την απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκευών στην Μύκονο ύστερα από ελέγχους των υπαλλήλων της πολεοδομίας τέθηκε σήμερα σε εφαρμογή με την κατεδάφιση παράνομου κτίσματος 20 τμ στην παραλία Μερσίνη.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν μπουλντόζες και ομάδα 30 ατόμων. Το παράδοξο είναι ότι, επειδή διαπιστώθηκε ότι οι αρμόδιες αρχές δεν είχαν κονδύλια, το γκρέμισμα γίνεται με δαπάνη, μηχανήματα, χειριστές και εργάτες που διατίθενται από εταιρεία στην οποία ανήκει παρακείμενη ιδιοκτησία όπου βρίσκεται πολυτελές εξοχικό.

Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία είχε προσφύγει στο παρελθόν στην δικαιοσύνη για την κατεδάφιση του παράνομου κτίσματος, ακριβώς μπροστά από το εξοχικό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.