ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός Έλληνας DJ Dion: Έπαιζε μουσική στη Μύκονο για πάνω από 20 χρόνια

Είχε επιστρέψει στο νησί για να εργαστεί σεζόν

Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός Έλληνας DJ Dion: Έπαιζε μουσική στη Μύκονο για πάνω από 20 χρόνια

Πέθανε ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου στη Μύκονο ο αγαπητός Έλληνας Dj, Διονύσης (Σακης) Κουταβάς γνωστός και ως Dion, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στους οικείους του αλλά και στον χώρο της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Cyclades24.gr, ο Έλληνας Dj υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο ίδιος με τις μουσικές επιλογές του, “έντυσε” τα βράδια πολλών μαγαζιών στις Κυκλάδες, όπως η Μύκονος και η Άνδρος για περισσότερα από 20 χρόνια, καθώς και η Σαντορίνη και η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι ξανά στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Μυκόνου, στο οποίο επέστρεψε για να εργαστεί σεζόν.

Οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τη συντριβή τους για τον αδόκητο χαμό του, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του και το πόσο θα τους λείψει το χαμόγελό του και η δουλειά. Μόνο όμορφες στιγμές έχουν να θυμούνται από τον Διονύση(Σακη) Κουταβά γνωστό και Dion.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.