Η σύζυγός του βρίσκεται στη Μύκονο και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της

Πέρασαν τρεις μήνες από το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού της ΝΔ Κ.Μονογυιού, στην Βουλιαγμένη.

Η ολοκαίνουργια Ferrari που είχε αγοράσει, έφυγε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο. Οι σκηνές που ακολούθησαν στο σημείο καταγράφηκαν από κινητά τηλέφωνα και «έντυσαν» την ανείπωτη τραγωδία.

Στο σημείο της τραγωδίας επικρατούσε πανδαιμόνιο, με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς, τις εκκλήσεις για βοήθεια αλλεπάλληλες και τις εικόνες που καταγράφουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, να κόβουν την ανάσα.

Η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία κέρδισε τη μάχη και επέστρεψε στη Μύκονο. Εκεί προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, με τις εφιαλτικές σκηνές που έζησε να στοιχειώνουν τις σκέψεις της. Στα καταστήματα του Τζώρτζη Μονογυιού, οι φωτογραφίες του, βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Το τελευταίο διάστημα εκτός από τον πόνο της απώλειας και τα τραύματα στα πόδια, είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία ώστε τα τρία καταστήματα ενδυμάτων που δημιούργησε ο πολυαγαπημένος της Τζώρτζης στην Μύκονο, το Jorjy, το Alchemist και το Room, να λειτουργήσουν ξανά.

Η καλή είδηση είναι ότι πριν από λίγες ημέρες κατόρθωσε να ξαναπερπατήσει -θυμίζουμε στο 40ήμερο μνημοσύνο καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι- ενώ με την πολύτιμη στήριξη συγγενών, φίλων και συνεργατών κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος και τις δυσκολίες ώστε τα μαγαζιά να μπορέσουν να ανοίξουν και πάλι.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο κατάστημα Jorjy όπου συνάντησε την Αθηνά Κοντοπάνου.

Εκείνη καθισμένη στην θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Τζώρτζης έξω από το μαγαζί και η φωτογραφία του τοποθετημένη δίπλα στο ταμείο.

Κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους η Αθηνά αποκάλυψε off camera πως βιώνει ένα τεράστιο κενό και πως αυτό που την “γεμίζει” είναι το μεγάλωμα του παιδιού τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!