Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η ΕΣΕΕ δίνει 10.000 ευρώ στους πυρόπληκτους στη μνήμη του

Η ανακοίνωση της ΕΣΕΕ

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η ΕΣΕΕ δίνει 10.000 ευρώ στους πυρόπληκτους στη μνήμη του

Ψήφισμα για τον απρόσμενο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου εξέδωσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για την αιφνίδια απώλεια του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας (ΕΒΕΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), Κωνσταντίνου Μίχαλου -η κηδεία του θα γίνει αύριο, Δευτέρα, του οποίου η προσφορά και αφοσίωση θα μείνουν ανεξίτηλες στον επιχειρηματικό κόσμο και στον επιμελητηριακό θεσμό εντός και εκτός Ελλάδος. Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το Δ.Σ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κ. Γ. Καρανίκα, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου και αφού άκουσε τον Πρόεδρο του που εξήρε τη ζωή, το έργο και τη συνεργασία του εκλιπόντος με την ΕΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα:

-Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του μεταστάντος καθώς και στα Διοικητικά Συμβούλια της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ,

-Να παραστεί ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ στην εξόδιο ακολουθία,

-Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του,

-Να καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ, στην μνήμη του, για τη στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στο λογαριασμό του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που έχει ανοιχθεί για το σκοπό αυτό.

-Να δημοσιευθεί το ψήφισμα του ΔΣ και να αναρτηθεί στις Ιστοσελίδες της ΕΣΕΕ και των φορέων της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.