Κατέβηκε το βουνό στην θάλασσα και οι δήμαρχοι «σφυρίζουν αδιάφορα». Γι αυτό σας λέω δεν υπάρχει ελπίδα...

Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Αναρτήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 13/8 τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ και θα ακολουθήσουν οι ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους.

Τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022 και το παράλληλο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων δημοσιεύτηκαν σήμερα, Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ αναμένονται στις 20 Αυγούστου.

Για να δείτε τα αποτελέσματα, πατήστε εδώ, και χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet, θα δείτε αν έχει εγκριθεί η αίτησή σας.

Όσοι ενταχθούν στο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, θα πάρουν voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς αξίας 180 ευρώ ανά μήνα, για την κάλυψη του κόστους των σταθμών της επιλογής τους.

Φέτος στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και οι μητέρες που εργάζονται στο δημόσιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.