ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η ΕΛΒΟ ανακοίνωσε την ανάληψη ενός προγράμματος συνεργασίας με την ΕΛΤΡΑΚ

Η ΕΛΒΟ ανακοίνωσε την ανάληψη ενός προγράμματος συνεργασίας με την ΕΛΤΡΑΚ

Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ή ΕΛΒΟ 2020 Α.Ε. όπως είναι πλέον ο διακριτικός της τίτλος) ανακοίνωσε την υλοποίηση επιτέλους ενός έργου, σε συνέχεια της συμφωνίας της με τον Όμιλο ΕΛΤΡΑΚ, 12 μήνες μετά την ανάληψη της διοίκησης από το ισραηλινό κονσόρτσιουμ.

Μία συμφωνία που αφορά τις εργασίες μετασκευής των οχημάτων της ΕΛΤΡΑΚ, δηλαδή τα Caterpillar.

Η ΕΛΤΡΑΚ, μέρος του Ομίλου CP Holdings, είναι ο επίσημος dealer του οίκου μηχανημάτων και εξοπλισμού Caterpillar στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

«Η συνεργασία αυτή είναι αποτέλεσμα της οργανωμένης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει αρκετούς μήνες τώρα σε επίπεδο αναδιοργάνωσης, αναμόρφωσης και εξέλιξης των εγκαταστάσεων που παραλάβαμε. Το όραμά μας για την ΕΛΒΟ είναι να ανακτήσει τις μοναδικές της δυνατότητες σε επίπεδο υποδομών και επιχειρησιακών δυνατοτήτων , ως μια πρωτοπόρος βιομηχανική μονάδα που μπορεί να έχει ενεργό ρόλο ως εξειδικευμένος υπεργολάβος στα ειδικού τύπου οχήματα. Ευελπιστούμε ότι αυτή η συμφωνία με την ΕΛΤΡΑΚ θα αποτελέσει την αρχή μιας στρατηγικής μακροχρόνιας συνεργασίας» σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος.

Τον Φεβρουάριο του 2021, η εταιρεία, σε συνέχεια διεθνούς διαγωνισμού, μεταβιβάστηκε στην Κοινοπραξία των εταιρειών SK Group & Plasan.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με έδρα τη Σίνδο, στη Θεσσαλονίκη, η ΕΛΒΟ 2020 εκτείνεται σε μια έκταση 273.000 τ.μ. συνολικά, εκ των οποίων τα 66.000 τ.μ. είναι στεγασμένες μονάδες παραγωγής, δοκιμών και αποθήκευσης, κατατάσσοντάς την μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών αυτού του τύπου στη Νότια Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.