ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βαυαρός ΥΠΟΙΚ: «Το Grexit δεν βρίσκεται πια στην ημερήσια διάταξη»

Βαυαρός ΥΠΟΙΚ: «Το Grexit δεν βρίσκεται πια στην ημερήσια διάταξη»

«Το Grexit δεν βρίσκεται πια στην ημερήσια διάταξη». Αυτό δήλωσε στο Spiegel μετά τη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Αθήνα ο εδώ και χρόνια φανατικός υπέρμαχος της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, χριστιανοκοινωνιστής (CSU), βαυαρός υπουργός Οικονομικών Μάρκους Σέντερ.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή αλλαγή στη στάση του, η οπoία οφείλεται σε τέσσερεις λόγους, όπως είπε στο γερμανικό περιοδικό και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί σήμερα διαφορετική πορεία από εκείνη που ακολουθούσε το 2015 επί Γ. Βαρουφάκη. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προέρχεται και αυτός βέβαια από έναν διαφορετικό πολιτικό χώρο, προσπαθεί ωστόσο να διεξάγει συνετές διαπραγματεύσεις. 

Δεύτερον, οι μεταρρυθμίσεις αρχίζουν να αποδίδουν και επομένως “θα ήταν λάθος να ξεριζώσεις ένα φυτό που μόλις άρχισε να φυτρώνει”. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρίτον, δεν υπάρχει σήμερα ένα σοβαρό σχέδιο για ένα Grexit και τέταρτον με τη διαδικασία του Brexit διαπιστώνουμε πόσο δύσκολη θα ήταν μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.