ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στις 842 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στις 842 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Πτώση 0,14% για τον Δείκτη FTSE αλλά και η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,349 ευρώ με 1,2 εκατ. τεμάχια. Κέρδη 1,29% για τον Δείκτη FTSEM στις 1173 μονάδες.

Πτωτικά κινείται η Αθήνα με το ενδιαφέρον να εμφανίζεται πιο περιορισμένο σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Οι ξένοι επενδυτές διατηρούν ένα επενδυτικό trading, αλλά ύστερα από τις γενικευμένες αποδόσεις στο σύνολο της αγοράς, και τις εμπλοκές με την δόση εμφανίζονται επιφυλακτικοί.

Την ίδια στιγμή μεσαία και μικρή κεφαλαιοποίηση συνεχίζουν την άνοδο καθώς πολλοί ιδιοκτήτες εταιρειών συμμετείχαν στην ανοδική προσπάθεια.

Εν τω μεταξύ, οι προσπάθειες του Δημοσίου με την Rothchild φαίνεται πως οδηγούνται σε αποτυχία τουλάχιστον αν πιστέψουμε τις διαψεύσεις απο το Υπουργείο Οικονομικών.

Πριν απο λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 842 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,01%. Πτώση 0,14% για τον Δείκτη FTSE. Κέρδη 1,29% για τον Δείκτη FTSEM στις 1173 μονάδες.
Πτωτικά κινείται η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,349 ευρώ με 1,2 εκατ. τεμάχια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμετάβλητη η μετοχή της Eurobank στα 1,01 ευρώ. Με πτώση 0,46% η Alpha bank στα 2,18 ευρώ. Με πτώση 0,89% η Τράπεζα Πειραιώς στα 0,222 ευρώ. Κέρδη 0,36% ο Μυτιληναίος στα 8,32 ευρώ στην πρώτη συνεδρίαση ως ενοποιημένος όμιλος μετά την απορρόφηση της Μετκα και των υπόλοιπων θυγατρικών. Με πτώση 0,10% ο Οπαπ στα 10,13 ευρώ. Πτώση 0,65% ο ΟΤΕ στα 10,63 ευρώ. Κέρδη 0,67% η ΕΧΑΕ στα 5,97 ευρώ. Άνοδος 0,49% για τα Ελληνικά Πετρέλαια στα 8,19 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,5 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.