ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Σταθεροποιούνται οι οικονομικοί και χρηματιστηριακοί δείκτες

ΗΠΑ: Σταθεροποιούνται οι οικονομικοί και χρηματιστηριακοί δείκτες

Σε θετικό έδαφος, αν και με ήπια κέρδη, κινήθηκαν οι αμερικανικοί δείκτες την Τετάρτη, μετά το ράλι των προηγούμενων ημερών. Οι επενδυτές «πήραν ανάσα» ωστόσο τα θετικά οικονομικά στοιχεία έδωσαν ώθηση στη Wall Street.

Ο Dow Jones ενισχύθηκε σε νέο υψηλό ρεκόρ, κλείνοντας με άνοδο 0,02% στις 22.646 μονάδες, με την 3M και την UnitedHealth να καταγράφουν τη μεγαλύτερη άνοδο.

Ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 0,12% στις 2.537 μονάδες, με τις μετοχές κοινής ωφέλειας και real estate να καταγράφουν τη μεγαλύτερη άνοδο.

Ο Nasdaq βρέθηκε σε νέο ενδοσυνεδριακό υψηλό, πριν υποχωρήσει, κλείνοντας τελικά οριακά υψηλότερα, κατά 0,04% στις 6.534 μονάδες.

«Ο S&P 500 κατέγραψε χθες κέρδη για έκτη συνεχή μέρα. Η περίοδος συσσώρευσης τον Σεπτέμβριο εκτονώθηκε με ανοδική κίνηση και θα καθυστερήσει τη διόρθωση, τουλάχιστον έως τα τέλη του μήνα» υποστηρίζει η Κέιτι Στόκτον, επικεφαλής τεχνικής στρατηγικής στην BTIG.

Σύμφωνα με τη Moody’s και το ADP οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκαν κατά 135.000 τον Σεπτέμβριο, καταγράφοντας σημαντική επιβράδυνση σε σχέση με τον Αύγουστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δείκτης μεταποίησης ISM ανήλθε στις 59,8 μονάδες τον Σεπτέμβριο, έναντι προσδοκιών για 55,5 μονάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.