ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε με ποιο τρόπο θα λάβουν τα αναδρομικά οι οικογένειες των θανόντων στρατιωτικών του Στρατού Ξηράς

Δείτε με ποιο τρόπο θα λάβουν τα αναδρομικά οι οικογένειες των θανόντων στρατιωτικών του Στρατού Ξηράς

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ξεκίνησε τη λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής για την καταβολή του εφάπαξ χρηματικού ποσού του Ν.4575/2018, στις οικογένειες των θανόντων στρατιωτικών του Στρατού Ξηράς.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΓΕΣ με γνώμονα τη μέριμνα για το προσωπικό, μετά την καταβολή των αναδρομικών στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη, δόθηκαν οδηγίες για την καταβολή του εφάπαξ χρηματικού ποσού του Ν.4575/2018, στις οικογένειες των θανόντων στρατιωτικών του Στρατού Ξηράς, που απεβίωσαν μετά την 01 Ιουλίου 2012 και για όσο χρόνο αυτοί ήταν εν ενεργεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, λειτουργεί, με μέριμνα της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ, από τις 11 Δεκεμβρίου 2018, ειδική τηλεφωνική γραμμή (τηλ. 210-6552413), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είσπραξης και τις απαραίτητες διαδικασίες για την καταβολή της αποζημίωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.