Μάλλον στην Κίνα ήθελαν να αντιγράψουν τον «Κάκαλο», την «Μπουμπού» και τον «Πλαπούτα»...

ΑΕΔΔΥ: Κήρυξε στάση εργασίας την Τετάρτη

ΑΕΔΔΥ: Κήρυξε στάση εργασίας την Τετάρτη

Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε στάση εργασίας γι’ αύριο, Τρίτη, για τους εργαζόμενους του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Η στάση εργασίας θα γίνει από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και αφορά τους εργαζομένους του Ειδικού Προγράμματος που ανέρχονται σε 5.500 πτυχιούχους, ηλικίας 22-29 ετών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει τα αιτήματά τους για:

  • Αμεση ανανέωση-παράταση των συμβάσεών τους.
  • Καμία απόλυση συμβασιούχου του προγράμματος.
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά σε όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.