
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεσμεύεται να κινητοποιήσει δημοσιονομικούς πόρους, ύψους 1% του ΑΕΠ της ευρωζώνης, για δημοσιονομικά μέτρα και 10% του ΑΕΠ για μέτρα ρευστότητας, ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση του κορωνοϊού, είπε ο Μάριο Σεντένο, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.
Ο επικεφαλής του Eurogroup έκανε ειδική μνεία στην Ελλάδα.
«Χαιρετίζουμε την καλή πρόοδο της Ελλάδας, η Ελλάδα ξεπέρασε τους στόχους της για πέμπτη συνεχή χρονιά, και φυσικά θα αξιοποιήσουμε όλη την ευελιξία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση του κορωνοϊού», είπε ο Μάριο Σεντένο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.