
Κανονικά λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα που δεν έχουν αναστείλει την λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού.
Αυτό ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter ο υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Μάλιστα, όπως σημειώνει σε άλλη του ανάρτηση ότι οι έλεγχοι στη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού εντατικοποιήθηκαν προκειμένου να αποτραπούν τυχόν φαινόμενα αισχροκέρδειας.
Τα καταστήματα που μπορούν να λειτουργήσουν Κυριακή του Πάσχα
Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου, την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ, ενώ μπορούν να λειτουργούν οι φούρνοι για το ψήσιμο των φαγητών, τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ καθώς και τα βενζινάδικα.
Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία θα είναι ανοιχτά και τη Δευτέρα του Πάσχα σύμφωνα με την ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.