
Κλειστές όπως κάθε χρόνο, θα είναι οι τράπεζες μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων λόγω αργιών ενώ να υπενθυμιστεί πως θα τεθεί σε ισχύ και ειδικό ωράριο για την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Συγκεκριμένα, θα είναι κλειστές ανήμερα των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου, την1η Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή καθώς και στις 6 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη
Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες θα κλείσουν νωρίτερα την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για την εξυπηρέτηση του κοινού.
Σύμφωνα με εγκύκλιο που έχει αποσταλεί στο προσωπικό των καταστημάτων οι τράπεζες θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή θα κλείσουν στις 13:00 και όχι στις 14:00.
Γι’ αυτό όσοι πελάτες τους έχουν κανονίσει να κάνουν τις τραπεζικές συναλλαγές τους εκείνη την ημέρα, θα πρέπει μέχρι τη συγκεκριμένη ώρα να έχουν εισέλθει στα τραπεζικά καταστήματα καθώς οι πόρτες μετά κλείνουν.
Να μην ξεχνάμε ότι για να πάμε στην τράπεζα είναι υποχρεωτική η αποστολή του SMS στο 13033 με τον κωδικό 3 γράφοντας όνομα επώνυμο και διεύθυνση κατοικίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.