«Άσφαιρες» και απροστάτευτες έρχονται οι FDI-Belharra! Απίστευτο;

Wall Street: Έκλεισε με ισχυρές απώλειες

Wall Street: Έκλεισε με ισχυρές απώλειες

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έκλεισε με ισχυρές απώλειες στην πρώτη συνεδρίαση της χρονιάς.

Κι αυτό έγινε λόγω ανησυχιών που εγείρουν οι επαναληπτικές εκλογές της Τζόρτζια, την Τρίτη, 05.01.2021, για την Γερουσία αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης έξαρσης της πανδημίας στις ΗΠΑ, με καταγραφή ρεκόρ κρουσμάτων.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 382,59 μονάδων (-1,25%), στις 30.223,89 μονάδες

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε μειωμένος κατά 189,84 μονάδες (-1,47%), στις 12.698,45 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 55,42 μονάδων (-1,48%), στις 3.700,65 μονάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.