ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θ.Σκυλακάκης: «Οι δυνάμεις μας είναι πεπερασμένες – Τα διαθέσιμα δεν είναι ατελείωτα»

Υπέρ του ανοίγματος της οικονομίας & της κοινωνίας ο αν.υπ.Οικονομικών γιατί το... πολύμηνο απαγορευτικό αλλάζει την κοινωνική συμπεριφορά

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης 17 Μαρτίου, τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος της οικονομίας και της κοινωνίας, αναφέροντας μάλιστα πως τα ταμειακά διαθέσιμα δεν είναι ατελείωτα.

Ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι «το πολύμηνο απαγορευτικό αλλάζει την κοινωνική συμπεριφορά», και σημείωσε ότι «είναι ασφαλέστερο να έχεις κάποιον να δουλεύει με τα μέτρα, παρά να κάθεται και να έχει επαφές χωρίς τα μέτρα».

«Οι δυνάμεις μας είναι πεπερασμένες. Τα διαθέσιμα δεν είναι ατελείωτα. Βγαίνουμε στις αγορές, όπως σήμερα με το τριακονταετές ομόλογο επειδή εγγυάται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα δανεικά κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστραφούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι θα ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα για σφάλματα προηγούμενων επιστρεπτέων προκαταβολών.

Ο υπουργός ανέφερε ακόμη ότι μέλημα του οικονομικού επιτελείου είναι «να μην μας ξεφύγει το χρέος έτσι ώστε την επόμενη μέρα να έχουμε δημοσιονομική σταθερότητα, για την ανάκαμψη που έρχεται».

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της Καθημερινής που μιλά για μονιμοποίηση των υφιστάμενων μειώσεων των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3,9% και την περαιτέρω περικοπή τους, ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι είναι κάτι που θα εξεταστεί στο τέλος Απριλίου στο μεσοπρόθεσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε στην τελευταία φάση του lockdown, και οι πολίτες πρέπει να αντλήσουν ένα τελευταίο κομμάτι ατομικής ευθύνης για να τα βγάλουμε πέρα» πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.