Nτόναλντ στείλε την Delta Force να απελευθερώσει το μοντέλο του OnylFans από τα καρτέλ στο Μεξικό. Όλοι θα σε δοξάζουν!

Πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη που φορτώθηκαν επιχειρήσεις – Οι υποσχέσεις του Χ.Σταϊκούρα

Πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη που φορτώθηκαν επιχειρήσεις – Οι υποσχέσεις του Χ.Σταϊκούρα

Πλέον των 600 εκατομμυρίων ευρώ υπολογίζονται τα χρέη (που φόρτωσε η κυβέρνηση στους επιχειρηματίες λόγω των περιοριστικών μέτρων) που θα καλύψουν τα δύο προγράμματα «Γέφυρα», βάσει των εκτιμήσεων του υπουργείου Οικονομικών.

«Με το πρόγραμμα αυτό, και με τη σταδιακή υλοποίηση του νέου πλαισίου ρύθμισης οφειλών και παροχής 2ης ευκαιρίας, συμβάλλουμε ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος του ιδιωτικού χρέους αλλά και στην αναχαίτιση δημιουργίας μιας νέας γενιάς «κόκκινων» δανείων.

Ήδη, η οικονομική υποστήριξη μέσω των δύο προγραμμάτων «Γέφυρα» για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, ήδη τρέχει και προβλέπεται να ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στις κοινοβουλευτικές επιτροπές όπου συζητείται το νομοσχέδιο με τις κατεπείγουσες ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας, στο οποίο έχουν περιληφθεί και διατάξεις του υπουργείου Οικονομικών.

»Το υπουργείο Οικονομικών, με το παρόν πρόγραμμα αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι αρωγός της ελληνικής επιχειρηματικότητας, πιστεύει σε αυτήν και της παρέχει ουσιαστική υποστήριξη. Επιβραβεύει τη συνέπεια και ενισχύει την κουλτούρα πληρωμών”, ανέφερε ο Χρήστος Σταϊκούρας, που εκτίμησε ότι από το πρόγραμμα “Γέφυρα 2”, θα επωφεληθούν 100.000 με 150.000 επιχειρήσεις και επιτηδευματίες.

»Η διαδικασία της αίτησης στο νέο πρόγραμμα είναι απλή, γρήγορη και πλήρως ηλεκτρονική, χωρίς να απαιτούνται δικαιολογητικά. Στόχος μας είναι, η πλατφόρμα να είναι διαθέσιμη στις 5 Απριλίου, έτσι ώστε το αργότερο τον Μάιο, να καταβληθεί η πρώτη δόση της κρατικής επιδότησης που θα καλύψει αναδρομικά και τον μήνα Απρίλιο», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.