ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στα ύψη η τιμή του bitcoin – Ξεπέρασε τα 62.000 δολάρια

Βρίσκεται κατά κύριο λόγο σε άνοδο από τον Ιανουάριο

Στα ύψη η τιμή του bitcoin – Ξεπέρασε τα 62.000 δολάρια

Το δημοφιλές κρυπτονόμισμα Bitcoin, σημείωσε νέο ιστορικό ρεκόρ στην τιμή του καθώς σήμερα έφτασε τα 62.124 δολάρια.

Στο μεταξύ το CoinMarketCap, που υπολογίζει τη μέση τιμή με βάση δεδομένα από περισσότερα από 20 χρηματιστήρια, κάνει λόγο για νέα αύξηση κατά 2,84%, ποσοστό που διαμορφώνει την τιμή του στα 62.600 δολάρια.

Η πιο πρόσφατη αύξηση της αξίας του Bitcoin προκλήθηκε σε μεγάλο βαθμό εν μέσω της αυξανόμενης χρήσης του κρυπτονομίσματος ως μέσο επένδυσης και πληρωμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές του 2021, η τιμή του κρυπτονομίσματος έχει υπερδιπλασιαστεί. Νωρίτερα τον Μάρτιο, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η επενδυτική τράπεζα των ΗΠΑ Goldman Sachs θα μπορούσε σύντομα να προσφέρει επενδύσεις για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin.

Το Bitcoin βρίσκεται κατά κύριο λόγο σε άνοδο από τον Ιανουάριο, όταν η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων Tesla επιβεβαίωσε επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο κρυπτονόμισμα.

Σήμερα, το Bitcoin αποτελεί το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα όσον αφορά στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς και πλέον αντιπροσωπεύει περίπου το 70,5% της συνολικής παγκόσμιας αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεκίνησε το 2009 αφού εισήλθε ένα χρόνο νωρίτερα στην αγορά από τον Σατόσι Νακαμότο, του οποίου ωστόσο η πραγματική ταυτότητα παραμένει άγνωστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.