Ανεβαίνει από αύριο η τιμή του πετρελαίου κίνησης – Τελευταία μέρα και για το fuel pass

Η τιμή του πετρελαίου κίνησης αναμένεται να ξεπεράσει αυτήν της βενζίνης

Ανεβαίνει από αύριο η τιμή του πετρελαίου κίνησης – Τελευταία μέρα και για το fuel pass

Σταματάει από αύριο, Σάββατο 1/10, η επιδότηση των 15 λεπτών στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης. Έτσι η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει την τιμή της βενζίνης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η τιμή του πετρελαίου χθες ήταν στα 1,821 ευρώ το λίτρο και από αύριο αναμένεται να «σκαρφαλώσει» στα 1,971 ευρώ το λίτρο. Με βάση αυτές τις εκτιμήσεις το πετρέλαιο κίνησης θα φθάσει να πωλείται πιο ακριβά από την βενζίνη που είναι στα 1,951 ευρώ το λίτρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα όπου οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το fuel pass 2 για πετρέλαιο και βενζίνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.