ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντιδρούν οι εμποροϋπάλληλοι: «Η οργή μας ξεχειλίζει δεν τους χαρίζουμε τις Κυριακές μας»

«Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές, δούλοι δεν θα γίνουμε στις πολυεθνικές»

Αντιδρούν οι εμποροϋπάλληλοι: «Η οργή μας ξεχειλίζει δεν τους χαρίζουμε τις Κυριακές μας»

Εμποροϋπάλληλοι από τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΣΕΑ), από την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) και την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) μοιράζουν το κάλεσμά τους από γειτονιά σε γειτονιά, με σκοπό να δυναμώσουν τον αγώνα τους για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα, παραμένουν ανοιχτά, γεγονός που έχει προκαλέσει τις οργισμένες αντιδράσεις των ανθρώπων του κλάδου.

«Η οργή μας ξεχειλίζει δεν τους χαρίζουμε τις Κυριακές μας» γράφουν μεταξύ άλλων και συμπληρώνουν: «Η ακρίβεια, η αδυναμία να καλύψουμε βασικές μας ανάγκες είναι θηλιά στο λαιμό όλων μας».

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρουν τα σημεία συγκέντρωσης, σε Αθήνα, Ίλιον, Καλλιθέα και Περιστέρι με σύνθημα «κάτω τα χέρια από τις Κυριακές, δούλοι δεν θα γίνουμε στις πολυεθνικές».

Ακολουθεί το κάλεσμα ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.