ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απλές πατέντες για εξοικονόμηση ενέργειας από τους επαγγελματίες

Σε ηλεκτρικές κουβέρτες και ισοθερμικά ρούχα στρέφονται οι Έλληνες καταναλωτές

Απλές πατέντες για εξοικονόμηση ενέργειας από τους επαγγελματίες

Νέα εκτίναξη της τιμής του πετρελαίου κίνησης είχαμε τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει και τα 2 ευρώ το λίτρο.

Την ίδια ώρα, και με ζητούμενο τη μείωση των λογαριασμών ρεύματος, οι επιχειρηματίες, κάνουν μετατροπές στα μηχανήματα, που χρησιμοποιούν στα καταστήματά τους.

Σε ηλεκτρικές κουβέρτες και ισοθερμικά ρούχα στρέφονται οι Έλληνες καταναλωτές για να ζεσταθούν το χειμώνα χωρίς να ανάψουν καλοριφέρ.

Οι ηλεκτρικές κουβέρτες έχουν φτάσει στο σημείο να αποτελούν το τελευταίο… ζεστό καταφύγιο των πολιτών, γεγονός που έχει αυξήσει κατακόρυφα τη ζήτησή τους.

Σύμφωνα με τους πωλητές των συγκεκριμένων ειδών, η πώλησή τους τη φετινή χρονιά σημειώνει αύξηση 100%, ενώ έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από την περσινή περίοδο. Οι έμποροι προβλέπουν ότι και η τιμή τους θα πάρει μια αύξηση της τάξης του 20%.

Σήμερα κοστίζουν οι μονές από 13,90- 25 €, οι διπλές από 28- 35€ και οι υπέρδιπλες από 80- 130€.

Εκτός από τις ηλεκτρικές κουβέρτες, νεαρά ζευγάρια χωρίς παιδιά επιλέγουν για μέσα στο σπίτι τα ισοθερμικά ρούχα. Λένε ότι είναι μία καλή λύση που θα τους κρατήσει ζεστούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι καταναλωτές συμφωνούν – και ελπίζουν – ότι αυτά αποτελούν προσωρινές λύσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, καθώς ο μόνος τρόπος για να ζεσταθουν σωστα τα μέλη μιας οικογένειας, είναι να μπορεί να ζεσταθεί το σπίτι της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.