ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυξήθηκε κατά 4% η διεθνής τιμή του φυσικού αερίου – Στα 126 ευρώ η μεγαβατώρα

Η άνοδος των τιμών οφείλεται στην απόφαση της ρωσικής Gazprom να μειώσει τις αποστολές φυσικού αερίου στη Γερμανία

Αυξήθηκε κατά 4% η διεθνής τιμή του φυσικού αερίου – Στα 126 ευρώ η μεγαβατώρα

Αύξηση κατά 4% καταγράφει σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου η διεθνής τιμή του φυσικού αερίου στην ευρωπαϊκή αγορά αναφοράς, το ολλανδικό TTF (Title Transfer Facility), με την τιμή της θερμικής μεγαβατώρας να διαμορφώνεται στα 126 ευρώ.

Η άνοδος των τιμών οφείλεται στην απόφαση της ρωσικής Gazprom να μειώσει τις αποστολές φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Nord Stream στη Γερμανία.

Οι εξαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη βρίσκονται σε συνεχή πτώση από την επιβολή των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Η δε Gazprom διέκοψε τις αποστολές φυσικού αερίου σε πολλούς ευρωπαίους πελάτες που αρνήθηκαν να πληρώσουν σε ρούβλια.

Αν συμμετείχατε εσείς στις εκλογές ποιο τίτλο κόμματος θα επιλέγατε για να εκφράσει τις πολιτικές σας θέσεις;

  • «Ελληνική Συμμαχία» (7%, 764 Votes)
  • «Γαλάζια Πατρίδα» (9%, 949 Votes)
  • «Συμμαχία για την Ελλάδα» (7%, 747 Votes)
  • «Ελεύθερη Ελλάδα» (34%, 3.644 Votes)
  • «Ενωμένοι Έλληνες» (42%, 4.533 Votes)
  • «Γαλάζιοι» (2%, 214 Votes)

Σύνολο ψήφων: 10.851

Loading ... Loading ...

Σε κάθε περίπτωση, η άνοδος των τιμών οφείλεται στην γενική εκτίμηση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην αναπλήρωση των 130 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου που εισάγει από τη Ρωσία σε ετήσια βάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πλέον εμφανές πως η στρατηγική απεξάρτησης της ΕΕ από το ρωσικό φυσικό αέριο, περνά μέσα από το υγροποιημένο φυσικό αέριο, αλλά υπάρχουν περιορισμοί στο τί μπορεί να προμηθευτεί η ΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.