Ο Ε.Μασκ με μόλις δύο κουβέντες κατάφερε να «γκρεμίσει» το κρυπτονόμισμα Shiba Inu

Έχει γίνει ρυθμιστής των κρυπτονομισμάτων ο δισεκατομμυριούχος

Ο Ε.Μασκ με μόλις δύο κουβέντες κατάφερε να «γκρεμίσει» το κρυπτονόμισμα Shiba Inu

Πριν λίγες ημέρες ο Έλον Μασκ βοήθησε το κρυπτονόμισμα Shiba Inu να αναρριχηθεί στη λίστα με τα μεγαλύτερα crypto του κόσμου, όμως σήμερα αποφάσισε να “βυθίσει” την αξία του.

Ο δισεκατομμυριούχος που έχει επανειλημμένως κάνει αναφορά στο Dogecoin στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάζει πολύ συχνά διάφορα κρυπτονομίσματα, απάντησε στην ερώτηση ενός χρήστη του Twitter που τον ρωτούσε πόσα Shiba Inu κατέχει. Η απάντηση ήταν «κανένα», ενώ στο επόμενο tweet του επισήμανε ότι έχει αγοράσει Bitcoin, Ether και Dogecoin και «τέλος».

Από το πρωί της Δευτέρας, το SHIB, όπως είναι γνωστό το Shiba Inu, σημείωσε βουτιά κατά 15% από το υψηλό όλων των εποχών που έφτασε την Κυριακή, σύμφωνα με τις τιμές του CoinGecko.com. Το token, το όνομα του οποίου προήλθε από έναν ιαπωνικό κυνηγετικό σκύλο, ράτσας Shiba Inu, έχει καταγράψει κέρδη άνω του 400% τις τελευταίες 30 ημέρες και είναι το 11ο κρυπτονόμισμα σε αξία.

Το Dogecoin έχει καταγράψει κέρδη περίπου 10% το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την CoinGecko.

Το ανοδικό ράλι

Το Shiba Inu πραγματοποίησε το πρόσφατο ανοδικό ράλι για διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων ήταν η προώθηση του για εισαγωγή στο Robinhood, αλλά και ο γενικός ενθουσιασμός για τα περιουσιακά στοιχεία των meme.

Ωστόσο, πολλοί παρατηρητές της αγοράς αναφέρουν ότι συχνά δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για την πορεία της τιμής του και εφιστούν την προσοχή επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα μπορεί να δυσκολευτεί να διατηρήσει την τρέχουσα δυναμική του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Shiba Inu έκανε την εμφάνιση του από έναν ανώνυμο δημιουργό με το όνομα Ryoshi το 2020 και ο ιστότοπος του νομίσματος αναφέρει ότι πρόκειται για “ένα αποκεντρωμένο meme token που εξελίχθηκε σε ένα ζωντανό οικοσύστημα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.