ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πανδημία σαν… οικονομική ευκαιρία: Δισεκατομμυριούχος ο ιδρυτής του Zoom

Η πανδημία σαν… οικονομική ευκαιρία: Δισεκατομμυριούχος ο ιδρυτής του Zoom

Όπως φαίνεται μια παγκόσμια κρίση δεν οδηγεί μόνο στην καταστροφή αλλά και στην ανάδειξη μεγάλων ευκαιριών.

Αυτό συνέβη για τον 49χρονο επικεφαλή και ιδρυτή του Zoom, Έρικ Γιουάν, ο οποίος είδε την περιουσία του να εκτοξεύεται εν μέσω πανδημίας.

Η πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή τηλεδιασκέψεων, έχει κάνει θραύση λόγω της πανδημίας και τα downloads είναι αμέτρητα.

Παρά τα – σοβαρά – θέματα με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Zoom,ο Κινέζος επιχειρηματίας βρέθηκε για πρώτη φορά στις λίστα του Forbes με τους κροίσους την περασμένη Παρασκευή με καθαρή αξία εσόδων 5,5 δισ. δολαρίων.

Οι τηλεδιασκέψεις είναι η ειδικότητα του Γιουάν, καθώς πάνω σε αυτό εργάζεται από το 1997 που βρέθηκε από την Κίνα στις ΗΠΑ.

Ακόμα τα στοιχεία από τα downloads του Zoom δεν είναι γνωστά, αλλά έχει πει ότι έχει δει εκρηκτική ανάπτυξη κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Είναι η κορυφαία δωρεάν εφαρμογή για iPhone και συσκευές Android, ξεπερνώντας τη δημοφιλή εφαρμογή βίντεο TikTok μικρής μορφής και στα app store.

Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο γιατί το Zoom έχει γίνει η υπηρεσία βίντεο συνομιλίας που προτιμάτε σε σχέση με εργαλεία όπως οι Ομάδες της Microsoft, το Zoom προσφέρει χαρακτηριστικά όπως ένα ενσωματωμένο φίλτρο καλλωπισμού, την επιλογή προσθήκης εικονικών φόντων, συνεπής ποιότητας κλήσεων και τη δυνατότητα εγγραφής συνάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.