ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H πανδημία έπληξε την Easy Jet – Μέχρι και 5.000 απολύσεις

H πανδημία έπληξε την Easy Jet – Μέχρι και 5.000 απολύσεις

Αρκετά σοβαρό φαίνεται να είναι το πρόβλημα που δημιούργησε η πανδημία στην αεροπορική εταιρία Easy Jet, καθώς αναμένεται σχεδόν 5.000 εργαζόμενοι να χάσουν την δουλειά τους.

Ένα από τα παραδείγματα των ανατροπών στο οικονομικό γίγνεσθαι αποτελεί η αεροπορική εταιρεία EasyJet η οποία σήμερα Τρίτη 30/6 ανακοίνωσε ότι περίπου 5.000 εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail η EasyJet αναμένεται να κλείσει τρεις βάσεις της στην Βρετανία κι αυτό θα φέρει ντόμινο εξελίξεων για τους χιλιάδες εργαζομένους της.

Ειδικότερα η εταιρεία προτείνει «λουκέτο» στους σταθμούς δύο αεροδρομίων στο Λονδίνο αλλά και σε εκείνο του Νιουκάστλ, με αποτέλεσμα 4.500 – 5.000 εργαζόμενοι να χάσουν τις δουλειές τους, με 1.900 εξ αυτών να είναι Βρετανοί.

Την ίδια ώρα, περίπου 1/3 από τους 727 πιλότους που έχουν ως βάση τους την Βρετανία, βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με την απόλυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η EasyJet στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για πρωτοφανή κρίση λόγω πανδημίας ενώ διαβεβαιώνει ως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να διασωθεί η εταιρεία και οι θέσεις εργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.