Ενδοιασμούς για την τιμή εξαγοράς του Τwitter φέρεται να έχει ο Έλον Μασκ, διαφωνώντας με τον εκτελεστικό διευθυντή, Παράγκ Αγκραουάλ για το ποσοστό των fake λογαριασμών στην πλατφόρμα.

Ο εν δυνάμει νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι μία ενδεχόμενα χαμηλότερη τιμή εξαγοράς της πλατφόρμας θα ήταν πιο κατάλληλη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας, Παράγκ Αγκραουάλ και ο Μασκ, διαφωνούσαν χθες, Δευτέρα, για τις εκτιμήσεις της Twitter σχετικά με το ποσοστό των ψεύτικων λογαριασμών χρηστών. Αυτό αναφέρει μια πηγή η οποία βρισκόταν στην ιδιωτική διάσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι.

Ο Αγκραουάλ, με μία ανάρτησή του χθες  (16/5) ανέφερε ότι οι εσωτερικές εκτιμήσεις για τους πλασματικούς λογαριασμούς χρηστών ήταν «πιο κάτω από το 5%» απαντώντας στην κριτική που διατυπώνεται από τον Μασκ εδώ και μέρες.

Ο Μασκ, ο οποίος δήλωσε την Παρασκευή ότι «η συμφωνία δεν εφαρμόζεται προσωρινά» εν αναμονή πληροφοριών για τους ψευδείς λογαριασμούς χρηστών, αντέδρασε στην επιχειρηματολογία του Αγκραουάλ για τη μεθοδολογία της εταιρίας αναρτώντας  emoji.

«Πώς λοιπόν οι διαφημιστές θα γνωρίζουν τι παίρνουν για τα χρήματά τους; Αυτό είναι θεμελιώδες για την οικονομική υγεία του Twitter», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!