ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν θα σταματήσει στο Twitter ο Έλον Μασκ; – «Στη συνέχεια θα αγοράσω την Coca-Cola για να…»

Η περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη αγγίζει τα 253 δισεκατομμύρια δολάρια

Δεν θα σταματήσει στο Twitter ο Έλον Μασκ; – «Στη συνέχεια θα αγοράσω την Coca-Cola για να…»

Ο Έλον Μασκ, λίγα 24ωρα, αφότου κατέθεσε την πρόταση εξαγοράς του Twitter, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θέλησε να αστειευτεί σχετικά με τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Μασκ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Στη συνέχεια, θα αγοράσω την Coca-Cola για να βάλω και πάλι μέσα κοκαΐνη», αναφερόμενος στην αρχική συνταγή του δημοφιλούς αναψυκτικού το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το 1886 ως τονωτικό για διάφορες παθήσεις.

Είναι γεγονός ωστόσο, πως το Twitter δεν μπορεί φυσικά, να συγκριθεί με την κορυφαία εταιρεία αναψυκτικών στο κόσμο η κεφαλαιοποίηση της οποίας ξεπερνά τα 284 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ για πρώτη φορά, είχε αστειευτεί για την εξαγορά του Twitter το 2017, όταν αντάλλασσε tweets με τον κωμικό Ντέιβ Σμιθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμή, η περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη αγγίζει τα 253 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ ο αντίπαλός του και Νο.2 στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος αξίζει 162 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.