ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γαλλία: Επίδομα καυσίμων ύψους 100 ευρώ για να πηγαίνουν οι ευάλωτοι πολίτες στη δουλειά τους

Οι αιτούντες θα καταθέσουν ένορκη βεβαίωση ότι χρειάζονται πράγματι το αμάξι τους για να φτάσουν στον τόπο εργασίας τους

Γαλλία:  Επίδομα καυσίμων ύψους 100 ευρώ για να πηγαίνουν οι ευάλωτοι πολίτες στη δουλειά τους

Η πρωθυπουργός της Γαλλίας Ελιζαμπέτ Μπορν ανακοίνωσε σήμερα την παροχή ενός «επιδόματος καυσίμων» ύψους 100 ευρώ στους «ασθενέστερους οικονομικά Γάλλους που χρειάζονται το αυτοκίνητό τους για να πάνε στη δουλειά τους».

Η βοήθεια αυτή αφορά «περίπου τα μισά νοικοκυριά», υπογράμμισε η πρωθυπουργός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό RTL και σημείωσε ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση ηλεκτρονικά, δηλώνοντας την πινακίδα του αυτοκινήτου τους και καταθέτοντας ένορκη βεβαίωση ότι χρειάζονται το αυτοκίνητό τους για να φτάσουν στον τόπο εργασίας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι αυτή η στοχευμένη και εφάπαξ ενίσχυση διαδέχεται την ισχύουσα στη Γαλλία «έκπτωση στην αντλία», η οποία προορίζεται να εξαφανιστεί στο τέλος του έτους με αποτέλεσμα να αναμένονται αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.