ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανία: Σε απότομη ύφεση η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης

Οι παραγγελίες των γερμανικών εργοστασίων σημείωσαν τη μεγαλύτερη πτώση από το 2020

Γερμανία: Σε απότομη ύφεση η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης

Γερμανικές βιομηχανικές παραγγελίες υπέστησαν τη μεγαλύτερη πτώση τους τον Μάρτιο από το 2020 και έδειξαν επίσημα στοιχεία την Παρασκευή, τροφοδοτώντας νέους φόβους ότι η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης εισέρχεται σε απότομη ύφεση.

Οι νέες παραγγελίες δίνουν μια πρόγευση της βιομηχανικής παραγωγής και δείχνουν ότι υπέστησαν αιφνιδιαστική πτώση 10,7% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία της ομοσπονδιακής στατιστικής αρχής Destatis.

Ήταν η μεγαλύτερη πτώση από τον Απρίλιο του 2020, όταν η πανδημία του κορωνοϊού μόλις είχε ξεκινήσει την πορεία της σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας lockdown και κλείσιμο των συνόρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παραγγελίες αυξάνονταν τους τελευταίους μήνες, ενισχύοντας τις ελπίδες ότι η Γερμανία είχε ξεπεράσει τις επιπτώσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επακόλουθη ενεργειακή κρίση καλύτερα από ό,τι φοβόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.