ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η PepsiCo ανακοίνωσε πώς αναστέλλει τις πωλήσεις αναψυκτικών της στη Ρωσία

Θα συνεχίσει να διαθέτει στη ρωσική αγορά γαλακτοκομικά προϊόντα και βρεφικό γάλα σε σκόνη

Η PepsiCo ανακοίνωσε πώς αναστέλλει τις πωλήσεις αναψυκτικών της στη Ρωσία

Μετά την Coca-Cola Co,  και η PepsiCo Inc ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις πωλήσεις των αναψυκτικών της στη Ρωσία.

Έτσι, αυξάνεται και άλλο η μακρά λίστα επιχειρήσεων της Δύσης που «παγώνουν» τις δραστηριότητές τους στη χώρα, μετά την επέμβαση στην Ουκρανία.

Η  PepsiCo ανακοίνωσε συγκεκριμένα πως αναστέλλει την πώληση αναψυκτικών στη Ρωσία, αλλά θα συνεχίσει να διαθέτει στη ρωσική αγορά γαλακτοκομικά προϊόντα και βρεφικό γάλα σε σκόνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, η Coca-Cola είχε ανακοινώσει και αυτή πως αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές της στη Ρωσία, τονίζοντας σε μια λιτή ανακοίνωση, ότι «θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση και τις εξελίξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.