ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κ.Λαγκάρντ: «O γιος μου δεν ακούει τις συμβουλές μου – Έχασε όλα τα χρήματα του σε κρυπτονομίσματα»

«Με αγνόησε επιδεικτικά»

Κ.Λαγκάρντ: «O γιος μου δεν ακούει τις συμβουλές μου – Έχασε όλα τα χρήματα του σε κρυπτονομίσματα»

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ μίλησε σε συνάντησή της με φοιτητές στη Φρανκφούρτη, και στάθηκε στο γεγονός ότι ο γιός της, δεν άκουσε τις συμβουλές της και επένδυσε το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων του σε κρυπτονομίσματα και τα έχασε.

«Με αγνόησε επιδεικτικά», τόνισε «Έχασε σχεδόν όλα τα χρήματα που είχε επενδύσει Δεν ήταν πολλά, αλλά τα έχασε όλα. Έχασε περίπου το 60%. Έτσι, όταν είχα άλλη μια συζήτηση μαζί του, παραδέχθηκε ότι είχα δίκιο». Σημειώνεται ότι η Κριστίν Λαγκάρντ έχει δύο γιους οι οποίοι είναι λίγο μεγαλύτεροι από 30 ετών, όμως δεν ανέφερε το όνομα εκείνου που δεν άκουσε τις συμβουλές της.

Το Reuters μετέφερε πως η Λαγκάρντ τόνισε: «Όπως καταλαβαίνετε, έχω πολύ χαμηλή άποψη για τα κρυπτονομίσματα. Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να επενδύσουν τα χρήματά τους όπου θέλουν, ο κόσμος είναι ελεύθερος να κερδοσκοπήσει όσο θέλει, αλλά οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν σε παράνομες και υπό καθεστώς κυρώσεων εμπορικές και επιχειρηματικές συναλλαγές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει ταχθεί υπέρ της ρύθμισης της παγκόσμιας αγοράς των κρυπτονομισμάτων, προκειμένου να προστατέψει τα άτομα που δεν γνωρίζουν τους κινδύνους. Επίσης γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ελεγχθούν οι πληρωμές που γίνονται μέσω των cryptos, για να αποφευχθούν τυχών παράνομες χρηματοδοτήσεις και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Πάνω σε αυτό τον άξονα κινείται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία είχε αναφέρει την δημιουργία του δικού της, ψηφιακού ευρώ, προκειμένου τα πολλά και νέα ψηφιακά νομίσματα να μην αντικαταστήσουν τα επίσημα νομίσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.