ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Καμπανάκι» κινδύνου από τις ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας

Βοήθεια από την G20 ζητά η Αμερικανίδα ΥΠΟΙΚ

«Καμπανάκι» κινδύνου από τις ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας

Να λάβουν επειγόντως μέτρα για να βοηθήσουν τα 70 εκατ. ανθρώπους που κινδυνεύουν με οξεία επισιτιστική ανασφάλεια λόγω των αντιρωσικών κυρώσεων της Δύσης κάλεσε σήμερα τους υπουργούς Οικονομικών και Γεωργίας της G20 η Αμερικανίδα υπουργός Οικονομικών, Τζάνετ Γέλεν.

Η υπουργός ζήτησε από τις χώρες της G20 να αυξήσουν τις πρωτοβουλίες οικονομικής βοήθειας, όπως το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Γεωργίας και Επισιτιστικής Ασφάλειας και να αποφύγουν όλους τους περιορισμούς στις εξαγωγές τροφίμων.

Η Τζ.Γέλεν δήλωσε επίσης ότι τα μέλη της G20 θα πρέπει να παροτρύνουν τους διεθνείς χρηματοοικονομικούς θεσμούς να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν στο Σχέδιο Δράσης για την Αντιμετώπιση της Επισιτιστικής Ανασφάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουάσινγκτον θα ταχθεί επίσης υπέρ της προσωρινής αναστολής εξυπηρέτησης χρέους για χώρες που χρειάζονται ελάφρυνση χρέους και θα επιδιώξει βοήθεια με βάση το Κοινό Πλαίσιο της G20 που υιοθετήθηκε στα τέλη του 2020, δήλωσε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.