ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Aνακοίνωσε ότι μπήκε στο χειρουργείο μετά από σπάρινγκ σε προπόνηση MMA

«Έπαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού» έγραψε σε ανάρτησή του

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Aνακοίνωσε ότι μπήκε στο χειρουργείο μετά από σπάρινγκ σε προπόνηση MMA

Στο χειρουργείο μπήκε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ επειδή έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού σε σπάρινγκ που έκανε κατά τη διάρκεια της προπόνησης MMA, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Έπαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού στο σπάρινγκ (σ.σ. προπόνηση με αντίπαλο στο ρινγκ) και μόλις βγήκα από το χειρουργείο», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τους γιατρούς και την ομάδα που τον φροντίζει.

«Έκανα προπόνηση για αγώνα MMA στις αρχές του επόμενου χρόνου, αλλά τώρα αυτό θα καθυστερήσει λίγο. Ακόμη ανυπομονώ να το κάνω, αφού αναρρώσω», συμπλήρωσε ο CEO της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και φαίνεται ότι αναρρώνει μετά το χειρουργείο. Σε μία από τις φωτογραφίες, φαίνεται και η σύζυγός του να του σκουπίζει το μέτωπο.

Η ανάρτηση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Instagram:

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram με μαυρισμένα μάτια και μώλωπες στη μύτη, πάλι από προπόνηση MMA, με τον ίδιο να γράφει ότι τα πράγματα «ξέφυγαν λίγο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η ενασχόληση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ με τις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ) έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, καθώς είχε τσακωθεί στα social media με τον Έλον Μασκ, τον μεγιστάνα ιδιοκτήτη του Twitter. Μάλιστα, οι δύο δισεκατομμυριούχοι είχαν προαναγγείλει ότι θα παλέψουν σε αντίστοιχο αγώνα, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.