ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Βέλγοι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου – Πάνω από 200 χιλ. ευρώ ο μέσος πλούτος των ενηλίκων

Οι Αυστραλοί στην δεύτερη θέση... Ας μην συζητήσουμε για τους Έλληνες

Οι Βέλγοι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου – Πάνω από 200 χιλ. ευρώ ο μέσος πλούτος των ενηλίκων

Οι Βέλγοι είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο σύμφωνα με στοιχεία του Global Wealth Report.

Όπως δημοσιεύθηκε  στον βελγικό Τύπο, οι Βέλγοι συγκεντρώνουν πλούτο ύψους 228.594 ευρώ κατά μέσο όρο.

Αυτό σημαίνει ότι οι μισοί Βέλγοι ενήλικες έχουν περισσότερα από 228.594 ευρώ.

«Η πρώτη θέση μας επιτεύχθηκε με αξιοσημείωτο τρόπο», εξηγεί ο οικονομικός δημοσιογράφος Paul D’hoore στο VTM Nieuws. «Διότι στην πραγματικότητα δεν γίναμε πλουσιότεροι, αλλά λιγότερο φτωχοί. Το 2022 δεν ήταν μια καλή χρονιά. Τα χρηματιστήρια έπεσαν και τα επιτόκια άρχισαν να ανεβαίνουν. Όλοι έγιναν λίγο φτωχότεροι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης του Global Wealth Report βρίσκεται η Αυστραλία με μέσο πλούτο 226.310 ευρώ, ενώ το Χονγκ Κονγκ έρχεται στην τρίτη θέση με 185.118 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.