ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Η Κεντρική Τράπεζα παίρνει νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας

Τα μέτρα θα συνεπάγονται την προσαρμογή των κανονιστικών απαιτήσεων στη νέα οικονομική πραγματικότητα

Ρωσία: Η Κεντρική Τράπεζα παίρνει νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας

Νέα μέτρα στήριξης των φορέων της χρηματοπιστωτικής αγοράς υιοθετεί η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων και των μη κρατικών συνταξιοδοτικών ταμείων, των εταιρειών διαχείρισης, των χρηματοπιστωτικών διαμεσολαβητών και των λογιστικών υποδομών.

Σε ανακοίνωσή της στο Telegram, την οποία επικαλείται το Reuters, η Τράπεζα αναφέρει ότι τα μέτρα αυτά θα συνεπάγονται την προσαρμογή των κανονιστικών απαιτήσεων στη νέα οικονομική πραγματικότητα της Ρωσίας και την άρση των κυρώσεων για ορισμένες κανονιστικές παραβάσεις, εφόσον αυτές συνδέονται με την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παρεμβάσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια και άλλων μέτρων της Τράπεζας, σε συνέχεια των μαζικών κυρώσεων της Δύσης κατά της Μόσχας, λόγω της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία. Προ ολίγου, σε αυτές προστέθηκαν το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο από τις ΗΠΑ αλλά και από τη Βρετανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.