ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: «Οι ουκρανικές αρχές κατέστρεψαν εσκεμμένα μια μεγάλη σιταποθήκη στο λιμάνι»

Αυτό συμβαίνει με την υποστήριξη των δυτικών χωρών και με φόντο συνεχιζόμενης υστερίας γύρω από τις ψευδείς κατηγορίες της Ρωσίας για δημιουργία επισιτιστικής κρίσης στον κόσμο

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: «Οι ουκρανικές αρχές κατέστρεψαν εσκεμμένα μια μεγάλη σιταποθήκη στο λιμάνι»

Οι αρχές του Κιέβου κατέστρεψαν σκόπιμα μια μεγάλη εγκατάσταση αποθήκευσης σιτηρών, ανακοίνωσε Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας στο Telegram.

“Έχει διαπιστωθεί αξιόπιστα ότι εθνικιστικά τάγματα ουκρανικού Στρατού, εγκαταλείποντας την Μαριούπολη, μη θέλοντας να αφήσουν προμήθειες σιτηρών στους κατοίκους της πόλης, πυρπόλησαν εσκεμμένα μια μεγάλη σιταποθήκη στο λιμάνι”,

αναφέρεται στο μήνυμα.

“Ως αποτέλεσμα, περισσότεροι από 50 χιλιάδες τόνοι σιτηρών καταστράφηκαν. 

Αυτό το απάνθρωπο έγκλημα καταδεικνύει σε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα το «αληθινό πρόσωπο» του καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο, στην πραγματικότητα, χρησιμοποιεί τις μεθόδους της επισιτιστικής τρομοκρατίας εναντίον του λαού του”, ανέφερε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Όλα αυτά συμβαίνουν στο πλαίσιο της πλήρους υποστήριξης των χωρών της λεγόμενης πολιτισμένης Δύσης και της συνεχιζόμενης υστερίας γύρω από τις ψευδείς κατηγορίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας για δημιουργία επισιτιστικής κρίσης στον κόσμο”, τονίζεται στο μήνυμα του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.