ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκ για ΗΠΑ-ΕΕ: Ινδία και Ρωσία συμφώνησαν για εμπορικές συναλλαγές χωρίς δολάριο & ευρώ

Η Ανατολή κηρύσσει πόλεμο στο δολάριο

Σοκ για ΗΠΑ-ΕΕ: Ινδία και Ρωσία συμφώνησαν για εμπορικές συναλλαγές χωρίς δολάριο & ευρώ

Η Ινδία φαίνεται πως έκανε την γεωπολιτική της επιλογή και τάσσεται στο πλευρό της Ρωσίας (και συνεπώς εντάσσεται στον υπό σχηματισμό ανατολικό άξονα) και συμφώνησε με την Μόσχα να αποβάλουν από τις συναλλαγές τους τα αμερικανικά δολάρια και το ευρώ και να χρησιμοποιούν στην θέση τους τα εθνικά τους νομίσματα.

Η Ρωσία και η Ινδία ολοκληρώνουν μια εμπορική συμφωνία σε ρούβλια και ρουπίες εντός μιας εβδομάδας, αποκλείοντας το ευρώ και το δολάριο ΗΠΑ.

Παρόμοιες διεργασίες έχουν ακολουθηθεί και στις συναλλαγές Κίνας-Ρωσίας. Ταυτόχρονα η Κίνα επιχειρεί μία μεγάλη γεωστρατηγική κίνηση με την οποία επιδιώκει να αγοράζει πετρέλαιο από την Σ.Αραβία με… γουάν και όχι με δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.