ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τ.Μπάιντεν: «Να περιμένετε αληθινές ελλείψεις τροφίμων λόγω των κυρώσεων κατά της Ρωσίας»!

Ο Αμερικανός πρόεδρος ομολόγησε ότι έχει προκαλέσει πιθανή επισιτιστική κρίση

Τ.Μπάιντεν: «Να περιμένετε αληθινές ελλείψεις τροφίμων λόγω των κυρώσεων κατά της Ρωσίας»!

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ομολόγησε ότι ο κόσμος θα αντιμετωπίσει ελλείψεις τροφίμων ως αποτέλεσμα των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στην Ρωσία!

«Θα είναι αληθινό», είπε ο Μπάιντεν σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες στο περιθώριο των G7.

«Το τίμημα των κυρώσεων δεν επιβάλλεται μόνο στη Ρωσία. Επιβάλλεται επίσης σε πάρα πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών χωρών και της χώρας μας επίσης».

Η Ουκρανία και η Ρωσία είναι και οι δύο, οι κύριοι παραγωγοί σιταριού, ενώ η κυβέρνηση του Κιέβου έχει ήδη προειδοποιήσει ότι η σπορά και η συγκομιδή της χώρας έχουν διαταραχθεί σοβαρά από τον πόλεμο.

Ο Μπάιντεν είπε ότι στη σύνοδο κορυφής της G-7 στις Βρυξέλλες νωρίτερα, ο ίδιος και ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό συζήτησαν αμφότεροι την αύξηση της γεωργικής παραγωγής της χώρας τους για να προσπαθήσουν να καλύψουν τις ελλείψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι προτρέπει όλα τα έθνη, συμπεριλαμβανομένων αυτών στην Ευρώπη, να άρουν τους εμπορικούς περιορισμούς που θα μπορούσαν να περιορίσουν τις εξαγωγές τροφίμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.