ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα κρυπτονομίσματα ακολουθούν τις κεφαλαιαγορές: Πάνω από τα 24.000 δολάρια ανέβηκε το Bitcoin

Το ράλι του Bitcoin ξεκίνησε μετά την απόφαση της Federal Reserve να αυξήσει τα επιτόκια την Τετάρτη

Τα κρυπτονομίσματα ακολουθούν τις κεφαλαιαγορές: Πάνω από τα 24.000 δολάρια ανέβηκε το Bitcoin

Πάνω από τα 24.000 δολάρια ανέβηκε το Bitcoin την Παρασκευή, σημειώνοντας υψηλό 6 εβδομάδων. Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα εξακολουθεί να ακολουθεί τις χρηματιστηριακές αγορές που καταγράφουν κέρδη.

Το ράλι του Bitcoin ξεκίνησε μετά την απόφαση της Federal Reserve να αυξήσει τα επιτόκια την Τετάρτη, δίνοντας παράλληλα σήμα για φρενάρισμα στον ρυθμό σύσφιξης της νομισματικής πολιτικής.

Αναστροφή του κλίματος;

Από την αρχή του έτους οι τιμές των κρυπτονομισμάτων δέχονται έντονες πιέσεις μετά την κατάρρευση του αλγοριθμικού stablecoin terraUSD και τις επακόλουθες αιτήσεις πτώχευσης από τον δανειστή Celsius και το hedge fund Three Arrows Capital.

Οι κινήσεις στα κρυπτονομίσματα διαπραγματεύονται σε γενικές γραμμές σύμφωνα με τις μετοχές των ΗΠΑ τον τελευταίο καιρό, ιδίως παρακολουθώντας τον βαρύ τεχνολογικό Nasdaq, ο οποίος εκτοξεύτηκε απότομα τις τελευταίες δύο ημέρες.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι το bitcoin έχει υποχωρήσει περίπου 48% φέτος και παραμένει 60% χαμηλότερα από το υψηλό των 68.990,90 δολαρίων που κατέγραψε τον Νοέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συμμετέχοντες στην αγορά προσπαθούν να καταλάβουν πού βρίσκεται το κάτω μέρος για το bitcoin και εάν η απομόχλευση και το shakeout στον κλάδο έχουν τελειώσει. Οι επενδυτές, έχοντας ήδη δει πρόσφατα τιμές άνω των 65.000, θεωρούν πως ίσως ήρθε η ώρα να δει η αγορά το “φθηνό” Bitcoin, με την επίσης φθηνή προσδοκία ότι θα επιστρέψει εκεί, ή τουλάχιστον εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.