ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Bitcoin έπεσε κάτω από τα 27.000 δολάρια – Συνεχίζεται το ξεπούλημα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων

«Η αγορά κρυπτονομισμάτων βρίσκεται υπό πίεση εδώ και αρκετό καιρό»

Το Bitcoin έπεσε κάτω από τα 27.000 δολάρια – Συνεχίζεται το ξεπούλημα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων

Το Bitcoin έπεσε σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου, κάτω και από το επίπεδο των 27.000 δολαρίων, καθώς συνεχίζεται το ξεπούλημα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Η τιμή του bitcoin σημείωνε το πρωί πτώση 8,76% στα 26.848,20 δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της Coin Metrics. Το Ether υποχωρούσε περισσότερο από 13% στα 1.832,33 δολάρια.

Τα κρυπτονομίσματα υποχώρησαν απότομα, μαζί με τις μετοχές, μετά την χθεσινή ανακοίνωση στις ΗΠΑ ότι οι τιμές καταναλωτή για τον μήνα Απρίλιο εκτινάχθηκαν κατά 8,3%, ποσοστό ελαφρώς υψηλότερο από το αναμενόμενο.

Αυτό τρόμαξε τους επενδυτές, οδηγώντας τους στην έξοδο από περιουσιακά στοιχεία κινδύνου, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων.

«Η αγορά κρυπτονομισμάτων βρίσκεται υπό πίεση εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο Μάικλ Ρίνκο της AscendEx στο CNBC.

«Η Fed συνεχίζει τις αυξήσεις επιτοκίων, έτσι οι μετοχές συνεχίζουν να πέφτουν και τα κρυπτονομίσματα μειώνονται μαζί τους. Γενικά, αυτό έχει δημιουργήσει πολύ φόβο στην αγορά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα που το bitcoin πέφτει κάτω από τα 29.000 δολάρια. Οι αναλυτές θεωρούν τα 30.000 δολάρια ως ένα κρίσιμο επίπεδο για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, και θεωρούν ότι θα μπορούσε να πέσει ακόμη περισσότερο εάν δεν μπορεί να διατηρηθεί εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.