ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίντεο: «Στριμώχτηκε» το στέλεχος της Blackrock που αποκάλυψε ότι η εταιρεία εξαγοράζει πολιτικούς και έκανε τον… ανήξερο

Αρνήθηκε όσα είπε παρά το γεγονός ότι έχει καταγραφεί από κρυφή κάμερα

Βίντεο: «Στριμώχτηκε» το στέλεχος της Blackrock που αποκάλυψε ότι η εταιρεία εξαγοράζει πολιτικούς και έκανε τον… ανήξερο

To στέλεχος της πολυεθνικής Blackrock, Serge Varlay, ισχυρίστηκε πριν μερικές ημέρες, ενώ κρυφή κάμερα τον κατέγραφε, ότι η εταιρεία του δωροδόκησε πολιτικούς και άσκησε επιρροή μέχρι την προεδρία και ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν πραγματικά καλός για την επιχείρησή του και δεν ήθελαν να τελειώσει.

Όταν όμως τον προσέγγισε ο ρεπόερτερ James O’Keefe και του αποκάλυψε πως ό,τι είπε κατεγράφη ο υπάλληλος της BlackRock, Serge Varlay, ισχυρίζεται ότι τίποτα από αυτά δεν ειπώθηκε.

Θέλησε μάλιστα να καταφύγει στην αστυνομία!

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του χρηματοπιστωτικού κολοσσού BlackRock Serge Varlay έπεσε θύμα Αμερικανού φαρσέρ και προχώρησε σε μια σειρά από παραδοχές για το πώς λειτουργεί το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με τον Varlay, οι Αμερικανοί γερουσιαστές μπορούν να «εξαγοραστούν» αντί ποσού του οποίο δεν ξεπερνά τις 10 χιλιάδες δολάρια.

«Οι γερουσιαστές… είναι φτηνοί – έχεις 10.000, μπορείς να αγοράσεις έναν γερουσιαστή», είπε και πρόσθεσε:

«Μπορείτε να πάρετε αυτόν το πακέτο με χρήματα και να αγοράσετε ανθρώπους. Εργάζομαι για μια εταιρεία που ονομάζεται BlackRock…Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος, αλλά αυτός που ελέγχει το πορτοφόλι του προέδρου. Μπορείτε να αγοράσετε τους υποψηφίους σας. Πρώτον, υπάρχουν οι γερουσιαστές, αυτοί οι τύποι είναι φτηνοί». 

«Η Ουκρανία είναι καλή για τις επιχειρήσεις, το ξέρεις σωστά;» είπε και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ρωσία ανατινάζει τα σιλό σιτηρών της Ουκρανίας και η τιμή του σιταριού πρόκειται να εκτιναχθεί. Η ουκρανική οικονομία είναι η αγορά σιταριού. Η τιμή του ψωμιού ανεβαίνει, αυτό είναι φανταστικό αν κάνετε συναλλαγές. Η αστάθεια δημιουργεί ευκαιρίες για κέρδος…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.