Wall Street: Μεικτά πρόσημα στους δείκτες μετά τα στοιχεία απασχόλησης

Σε επίπεδο εβδομάδας, ο S&P κατέγραψε άνοδο περίπου 2,2%, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 1,1% και ο Nasdaq σημείωσε άνοδο 4,6

Wall Street: Μεικτά πρόσημα στους δείκτες μετά τα στοιχεία απασχόλησης

Οι συνεχείς εναλλαγές προσήμων ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής συνεδρίασης για τους δείκτες της Wall Street, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές με μεικτά πρόσημα.

Ο Dow Jones υποχώρησε 0,14% ή 45 μονάδες στις 31.339, ο S&P 500 σημείωσε πτώση μόλις 0,08% στις 3.899 μονάδες ενώ o Nasdaq κινήθηκε οριακά υψηλότερα 0,12% στις 11.635 μονάδες.

Σε επίπεδο εβδομάδας, ο S&P κατέγραψε άνοδο περίπου 2,2%, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 1,1% και ο Nasdaq σημείωσε άνοδο 4,6%.

Στις μετοχές με τις καλύτερες επιδόσεις αυτές του κλάδου της υγείας. Η Centene Corp. κέρδισε περισσότερο από 3%, και η Moderna σημείωσε άνοδο άνω του 2%.

Ισχυρές επιδόσεις και για τον ενεργειακό τομέα, με τις Devon Energy και Valero να προσθέτουν 1,66% και 1,01% αντίστοιχα.

Απώλειες για τον κλάδο ταξιδίου, με την Caesars Entertainment να υποχωρεί περισσότερο από 4% και την Carnival Corp. να υποχωρεί 2,86%.

Το Twitter υποχώρησε 4,76% καταγράφοντας τις χειρότερες επιδόσεις στον S&P 500. Η μετοχή της Freeport-McMoRan υποχώρησε 4,07%.

Η μετοχή της Levi Strauss κέρδισε 1,22% μετά τις καλές επιδόσεις στα οικονομικά της μεγέθη.

Η μετοχή της GameStop υποχώρησε 4,87% καθώς η εταιρεία απέλυσε τον οικονομικό της διευθυντή και δήλωσε ότι θα απολύσει υπαλλήλους στο πλαίσιο σχεδίου ανάκαμψης. Απώλειες 14,91% για τη μετοχή της WD-40.

H αμερικανική οικονομία, σύμφωνα με τα στοιχεία από υπουργείο Εργασίας, δημιούργησε 372.000 περισσότερες θέσεις εργασίας τον Ιούνιο, καλύτερα μάλιστα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 268.000 θέσεις, συνεχίζοντας μια ισχυρή χρονιά στην απασχόληση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μέσο ωρομίσθιο ενισχύθηκε 0,3% σε μηνιαία βάση στα 32,08 δολάρια. Τον Μάιο είχε καταγράψει μηνιαία άνοδο 0,4%. Σε ετήσια βάση, το μέσο ωρομίσθιο πραγματοποίησε άλμα 5,1%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.