Έρχεται το Great Reset: Ο Klaus Schwab ακύρωσε το ανοικτό φόρουμ στο Νταβός – «Κεκλεισμένων των θυρών» το συνέδριο

Έρχεται το Great Reset: Ο Klaus Schwab  ακύρωσε το ανοικτό φόρουμ στο Νταβός – «Κεκλεισμένων των θυρών» το συνέδριο

Περίεργες μεθοδεύσεις από το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ (WEF) του διαβόητου θεωρητικού της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» Klaus Schwab.

Όπψς ανακοινώθηκε ακυρώνεται το ανοικτό φόρουμ του Νταβός το οποίο διοργανώνεται παράλληλα με τον οικονομικό συνέδριο του Νταβός για λόγους που έχουν να κάνουν με την «ασφάλεια».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του WEF δεν θα πραγματοποιηθεί το ανοικτό φόρουμ και στο οποίο μετέχουν πολίτες καθώς υπάρχουν ανησυχίες ότι «συνωμοσιολόγοι» ετοιμάζουν κτυπήματα στο συνέδριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 17 έως και τις 21 Ιανουαρίου του 2022.

Έτσι ονομάζοντας τους «συνωμοσιολόγους» ως τους νέου «τρομοκράτες» της νέας εποχής, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μόνο κεκλεισμένων των θυρών όπου θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντας θέματα του Great Reset πίσω από τις πλάτες του κόσμου.

Σημειώνεται ότι το ανοικτό φόρουμ του Νταβός ξεκίνησε να διοργανώνεται για πρώτη φορά το 2003 σε μια προσπάθεια το κλειστό κλαμπ να ανοίξει στο κοινό, μετά τις κριτικές περί μυστικοπάθειας.

https://twitter.com/Korrektheiten/status/1464946457635524621

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.